NEKAJ BESED O NAŠI EKIPI

Živjo, sva Aleš in Pika!

Pomoč pri izbiri izdelkov

Vedno se potrudimo, da vam ponudimo strokovno pomoč pri izbiri izdelkov.

Hitra dostava

Skrbimo, da boste naročene izdelke prejeli v najkrajšem možnem času.

O NAS

Naša ekipa

Hvaležen sem, da vam lahko pomagava do kvalitetnih izdelkov, do hitre dostave in do odgovora, ki ga potrebujete.
Kvaliteto je danes težko najti in pri nama jo lahko!

Aleš

Ustanovitelj

Pika

Ustanovitelj
NAŠI ZAČETKI

O naši spletni trgovini

Živjo, sva Aleš in Pika! Skupaj upravljava trgovino Millect in vsak od naju je zadolžen za svoje področje.

Jaz, Aleš, sem navdušenec nad zgodovino, vojsko in vojaško opremo že celo življenje. Pritegnile so me vojne zgodbe, ki mi jih je pripovedoval dedek in kraji, kjer živim, so še vedno pod površjem zaznamovani z vojno zgodovino. Duh tistih dni tu še živi in jaz ga odkrivam.

 V lokalni skupnosti sem poslušal in zbiral zgodbe, raziskoval okolico in našel veliko ostankov iz 1. in 2. svetovne vojne. Najdbe sem shranil, ali podaril muzejem, v katerih sem se naučil svoje najdbe tudi restavrirati. Privlačile so me zgodbe teh predmetov. Tudi vas vabijo zgodbe tistih časov?

Pri vseh dejavnostih, ki so bile povezane s starinami, raziskovanji in tudi vojaškim orožjem ter vojsko, sem spoznaval ljudi, od katerih sem se lahko učil in od njih tudi kupoval. Moja zbirka je rasla in je že presegla 5.000 vojaških in ostalih zgodovinsko pomembnih izdelkov, ki sem jih zbiral na velikih evropskih sejmih. Že kmalu sem se sejmov udeležil tudi kot prodajalec in danes veljam za zbiratelja z največ izdelki.

Pika me je na poti, ko je ideja o lastni spletni trgovini zorela, spodbujala in skupaj sva strast, ki gori od otroških let, spremenila v posel.

Delite z drugimi:

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER